Friday, 14 December 2012

DURIAN CREPE NINIS

Assalammualaikum...

Emmm dah genap setahun saya tak update ape2 kat blog ni...nak kata masa xde.. ada je masa...tapi masa yang ckit tu lebih pada menguli si Ninis yang makin keletah dan cerdik... Huhu... bila cakap pasal Ninis je.. rasa rindu sangat kat dia... "macam berpisah jauh sangat la pula....hehe...

OK sebenarnya rasa rindu sangat nak update anything yang saya buat kat blog ni.. tapi entahla terlalu banyak kekangan.... Emm dari demam coklat melanda sampaila demam DURIAN CREPE pula melanda...

Berbicara pasal DURIAN CREPE ni... emm mulanya saje buat suka-suka... n Alhamdulillah sambutan memberangsangkan... emm tapi silapnyer pula... 1 gambar pun xamik..huhhuhu... xdapat nak update gambar...

EMmm next time saya update la... 

Anyway, kalo orang tanye ape rasa DURIAN CREPE ni... jawapnyer ikut tekak masing2... ada customer nak krim yang banyak... ada nak durian yang banyak...huhu... kalo semua minta camtu..alamatnyer....poning cheq..hahahah...

Thanks sangat pada Ibu yang banyak membantu mengambil order n siapkan order...kalo xde ibu..alamatnyer patahla pinggang ni..hahahaha...thnks juga pada NINIS yang jadi pencorak rasmi pada DURIAN CREPE tu..haha...keje yer memicit n melobangkan DURIAN CREPE yang dah siap gebu tu...aaarrrgggghhh...nak marah dia buat muka comel yer.. huhu...xjadi nak marah...

Teringat lak jualan kat UiTM Shah Alam...Alhamdulillah...thnks pada yang banyak menyokong n support...

Ok xnak bebel pepanjang.. sbb gambar pun xde..nanti ada na upload yea....

thanks a lot...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment